Xsarius Sniper HD H.265 V

Waardering:
100% of 100
€ 79,00
Op voorraad


Deze nieuwste Xsarius Sniper HD H.265 hybrid satelliet ontvanger & IPTV/OTT Set-Top Box is de meest compacte en krachtige digitale satelliet ontvanger op dit moment om optimaal te genieten van Full HD beeldkwaliteit op iedere locatie.

HD satelliet ontvanger
De Xsarius Sniper HD H.265 is een HD satelliet ontvanger met o.a. Fastscan voor M7, auto DiSEqC en multi cardreader.

HD IPTV/OTT Set-Top Box
Met de Xsarius Sniper HD H.265 kunt u digitale tv-zenders afspelen in hoge kwaliteit, streaming video bekijken en gebruik maken van video-on-demand. De Xsarius Sniper HD H.265 is uitermate geschikt voor IPTV en OTT services zoals YouTube TV, Open Stalker, Open XStreamer en is WiFi ready (WiFi USB stick niet bijgeleverd).

Hoge beeldkwaliteit
De Xsarius Sniper HD H.265 is uitgerust met één van de meest moderne chipsets. De Sniper H.265 beschikt over 265MB DDR3 RAM en 128MB Flash geheugen. Daarbij levert de Xsarius Sniper HD H.265 uitzonderlijk goede beeld en audio prestaties en is geschikt voor de nieuwste H.265/HEVC audio- en videoformaten. Hierdoor gaat de Xsarius Sniper HD H.265 zeer goed en efficiënt om met hoge resolutie video.

Hoge geluidskwaliteit
De HDMI 1.4 aansluiting biedt mogelijkheid aan met Dolby Digital (AC-3) als hoogste geluidskwaliteit. De audio uitgang S/PDIF (optische) maakt het aansluiten van een home cinema set mogelijk met Dolby Digital Plus (DD+) als hoogste geluidskwaliteit.

Opname mogelijkheden
De Xsarius Sniper HD H.265 heeft de mogelijkheid tot aansluiting van een externe USB HDD. Hiermee heeft u alle vrijheid om uw gewenste kanaal te kijken (met mogelijkheid pauzeren) en tegelijkertijd één andere kanaal op te nemen (binnen dezelfde transponder netwerk).

Uitgebreid scala aan functies
De Xsarius Sniper HD H.265 is eenvoudig in gebruik en biedt een uitgebreide hoeveelheid functies. Dankzij de 1-2-3 wizard is uw ontvanger in slechts 3 stappen gereed voor gebruik. Verder beschikt de Xsarius Sniper HD H.265 over functies zoals de Elektronische Programma gids, Teletekst, ouderlijk toezicht, Favorieten-lijsten, Webbrowser, Multimedia toepassingen, apps en nog veel meer mogelijkheden.

Energie zuinig
De Xsarius Sniper HD H.265 is energiezuinig. De ontvanger gebruikt in real stand-by modus minder dan 0,5W stroom en draagt hierdoor mede bij aan het verminderen van CO2 uitstoot.

Software updates
De software kan via het internet of USB aansluiting geüpdate worden.

DVB Tuner configuratie
1X DVB-S / 1x DVB-S2

Belangrijkste kenmerken
- Full HD H.265 DVB-S2 tuner
- IPTV OTT - 600 Mhz
- PVR Ready
- Auto Fastscan HD M7
- 128MB Flash / 265BM DDR 3 RAM geheugen
- 2x USB 2.0 poorten
- 12 / 230 volt aansluiting
- Netwerk aansluiting
- DISEqC 1.0, 1.1, 1.2 en 1.3(USALS)
- Minder dan 1 sec schakeltijd
- S/PDIF voor digitale audio
- Geschikt voor H.265/HEVC
- Open stalker
- Open Xstreamer
- Energie zuinig
- Zeer veel multimedia mogelijkheden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xsarius Sniper HD H.265 V
Uw waardering

Trustpilot reviews.

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9 van 10.