“Satelliet TV voor onderweg en op de camping. Automatische schotel antenne systemen en zonnepanelen voor camper, caravan of boot”

  Satelliet TV installaties voor:

  Voor campers.
  Voor caravans.
  Voor boten.
  Voor vrachtwagens.
  Voor mobilehomes.

Welkom op de website van Ziezotec Electronics BV.

Specialisten in TV voor onderweg. Of het nu gaat om een automatische schotel in een camper, caravan of op de boot, wij hebben altijd wel een passend satelliet TV systeem. Al meer dan 25 jaar zijn wij de specialist in automatische satelliet schotels en zonnepanelen. Reeds duizenden klanten gingen u voor en lieten een satelliet systeem of zonnepaneel door ons installeren in camper, caravan, vrachtwagen of op de boot. U bent van harte welkom in onze winkel en inbouwstation in Zoetermeer.

Camper schotel - Caravan schotel - Camper TV - Camping TV - Camper of boot zonnepanelen - TV voor onderweg - Canal Digitaal

Bezoek onze winkel in Zoetermeer, of kom langs op één van de vele camper & caravan beurzen waar wij aanwezig zijn voor uitgebreide informatie over satelliet TV in camper of caravan.
Met een vol automatische schotel antenne heeft u met één druk op de knop al uw favoriete tv en radiozenders binnen handbereik. Een vol automatische schotel antenne zoekt zelf de satelliet op, en richt zich zelf optimaal uit. Geen gedoe met een satfinder om zelf de schotel uit te richten. Ervaar het gemak van een vol automatische schotel en ontvang in heel Europa alle Nederlandse radio en TV zenders in HD kwaliteit.

Diameter en type van de schotel.
Het signaal van de verschillende satellieten is niet overal in Europa even sterk. In het westen van Europa is het signaal het sterkst voor de Astra 1,2,3, Hotbird en Eutelsat. U heeft aan een 65 cm schotel of een vlakke antenne genoeg. In Zuid- en Oost-Europa is het signaal zwakker en heeft u een grotere dimater schotel nodig. De diameter en het type schotel hangt dus af van uw vakantiebestemming. Voor het zuiden en noorden van Europa (Zuid Spanje, Portugal,Noorwegen en Zweden) raden wij u een 85 cm schotel aan. U bent dan verzekerd van een ongestoort signaal om TV te kunnen kijken. Voor de andere delen van Europa kunt u volstaan met een 65 cm schotel of een vlak schotel. Informeer naar de mogelijkheden

Automatische SKEW.
In het zuiden van Europa (Portugal, Zuid Spanje, Griekenland en Gibraltar) is het nodig om de LNB op uw schotel een klein stukje te draaien, dit noemen we de SKEW. De SKEW van de LNB is afhankelijk van waar u zich op dat moment bevindt. Een vol automatisch schotel met een auto SKEW LNB richt niet alleen zichzelf uit op de juiste satelliet, maar zorgt ook nog dat de LNB in de juiste positie staat. Zo heeft u altijd het meest optimale signaal en kunt u ongestoort TV kijken waar dan ook in Europa.

Wat hebben we nodig voor Satelliet TV?
Wat zijn de mogelijkheden van Satelliet TV?
Satelliet betekenissen


NDS Green accu's

NDS zonnepanelen
Xsarius Apollo


 
Montage en reparatie automatische schotel systemen.
Voor de plaatsing en reparatie van een vol automatische schotel antenne bent u bij ons aan het juiste adres. Montage wordt professioneel uitgevoerd door onze eigen monteurs. Hierin hebben wij meer dan twintig jaar ervaring en hebben bijna alle onderdelen standaard direct uit voorraad leverbaar. Ook hebben we een groot assortiment gebruikte onderdelen van de merken; Alden - Oyster - Selfsat - Teleco - Xsarius

.